Kroatia säilytti toiveensa saavuttaa Kansakunnan liigan päätoimituksen finaalit ensi vuonna, kun viimeinen huojunta-aikainen voittaja vasemmalla takaisin Tin Jedvaj antoi heille 3-2 voiton Espanjassa kiihkeästi ryhmän 4 rynnäkköä Zagrebissa torstaina. jalkapallomaajoukkue pelipaita 2018 myytävänä verkkokaupassa.

Espanja pysyi ryhmän kärjessä kuudella pisteellä neljästä ottelusta, mutta heidän kohtalonsa ei enää ole omissa käsissään, sillä Englannissa ja Kroatiassa, joilla on neljä kustakin kolmesta ottelusta, ottelut sunnuntaina Wembleyyn. Kroatia pelipaita 2018 laadukkaasti!

Tämän pelin voittajat pääsisivät huippuun ja saavuttaisivat 2019 lopullinen neljä, kun taas vain piirretty näki, että espanjalaiset pitävät huippupisteitä. Jos olet Kroatian faneja, voit myös ostaa Kroatia pelipaita lapsille näyttämään tukeanne.

Jedvaj nousi sankariksi Kroatialle kahdella ensimmäisellä kansainvälisellä maalillaan, ja kotijoukon lähetti hänet toisiinsa, kun hän pyyhkäisi takaisin kolmen metrin jälkeen, kun Espanja oli kahdesti takaa.

Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Kroatia MM 2018 Kotipeliasu